gloriaTrupa galben-albastră e clasată pe poziția a treia în D-ul arădean, la 6 puncte în spatele liderului. Distanța nu-i sperie pe gloriști care, aflați într-un an aniversar, visează să celebreze vara așa cum se cuvine. Actul de naștere al Gloriei datează din 24 august 1913, iar în palmares e un titlu de vicecampioană, obținut în perioada interbelică. S-a întâmplat în sezonul 1929-1930, când arădenii au jucat cu titlul pe masă în compania celor de la Juventus București. Era pe 8 iunie 1930, iar bucureștenii s-au impus cu                  3-0.
Înapoi în 2013, arădenii anunță că sunt pregătiți să atace primul loc cu toate forțele. „Știm că Ineul s-a întărit în această iarnă, dar nu ne speriem. Noi ne dorim primul loc, ca să sărbătorim frumos aniversarea de 100 de ani”, a anunțat Adrian Zăhoi, președintele exe­cutiv al Gloriei.
A revenit Manea. Poate nu definitiv
Alexandru Manea a petrecut cea mai mare parte a pregătirii de iarnă în curtea celor de la Dinamo București, fiind pasibil de o mutare. Deocamdată, apărătorul crescut de Atletico se află din nou la Arad, având unele probleme de ordin medical, dar transferul nu a căzut. „E posibil să mai apară plecări, dar atunci avem în plan și întăriri, dar numai jucători tineri”, a specificat același Zăhoi.
Calculează pașii următori
Altfel, trupa pregătită de Leo Pinţa a terminat a doua în cadrul turneului final al Memorialului „Nicolae Ardelean”. Răzvan Vaida a fost desemnat cel mai bun portar iar Flavius Păvălan a fost golgeterul întrecerii. „A fost un turneu util pentru noi, în care am făcut trei echipe, pe care le-am schimbat aşa cum am stabilit. Aceste jocuri ne-au ajutat în vederea pregătirii. Ne bucurăm că am putut să ne amintim şi să jucăm în memoria unui un om deosebit, care a trăit pentru fotbalul arădean”, a zis Pinţa. „Noi avem un program bine stabilit, iar în această săptămână avem un meci sâmbătă, la ora 12, pe Şega, împotriva celor de la Păuliş. În funcţie de data reluării campionatului, pentru că acum se discută să începem pe 2 martie, vom mai juca un amical la mijlocul săptămânii vitoare, cu Zăbraniul”, a adăugat tehnicianul.

Recomandările redacției