Din păcate, ceea ce se întâmplă în Arad este de multe ori un lucru care parcă forțează arădenii să urască orașul sau cel puțin să nu le mai placă deloc aproape nimic. 

Continuând șirul gunoaielor care ne înconjoară, de această dată vorbim despre ceea ce se întâmplă  în cartierul Grădiște, pe Aleea Romanița. Începutul lui 2020 este exact ca sfârșitul lui 2019 pentru locatarii din zonă care nu mai știu ce să facă. Aceștia sunt înconjurați de gunoaie neridicate, dar și de o mulțime de lemne și alte rămășițe care se găsesc pe spațiul verde din apropierea blocurilor. 

Chiar de aceea, pentru că oamenii s-au săturat de tot ce e acolo, aceștia au făcut o filmare prin care prezintă exact situația și nemulțumirea lor. Din câte se înțelege, unul dintre ei a încercat chiar să facă mai multe sesizări firmei de salubritate atât în legătură cu gunoiul, cât și cu faptul că pubelele de gunoi sunt răsturnate și nu mai pot fi folosite. Acum oamenii continuă să se folosească de cele rămase, dar gunoiul dă pe afară și nu pare că este ridicat prea des din acea zonă. 

„Filmați astea. L-au strâmbat și l-au lăsat aici. Și noi nu avem tomberoane. Eu am fost de două ori la ei să reclam asta. Și nu adună și de pe jos. Nu adună nimic, iau tomberoanele și pleacă”a spus unul dintre locatarii din zonă. 

Din nefericire cu o asemenea situație se confruntă nu doar ei, ci mulți alții care locuiesc la blocurile din Arad, atât din Grădiște cât și din celelalte zone ale orașului. Deocamdată, oricâte plângeri s-au făcut, nu s-a luat atitudine, firma de salubritate responsabilă cu gunoiul din Arad fiind una care provoacă o mulțime de nemulțumiri. 

Recomandările redacției