suleaUna dintre noile achiziții ale Sebișului care a dat deja satisfacție este Andrei Sulea. Tânărul atacant a fost mai mereu titular în partidele de ve­rificare și cele trei oficiale din această stagiune, supliniind oarecum și absența pentru o accidentare a colegului său de compartiment, Ionuț Radu.
Fotbalistul crescut de Liberty Salonta a marcat deja și două goluri oficiale, în meciul de Cupă cu UTA și succescul cu Giarmata de sâmbăta trecută. „Nu promit un anumit număr de goluri, dar sper să marchez cât mai multe și, ceea ce este mai important, să contribui la promovarea echipei. Am mare încredere în această echipă, for­mează un colectiv unit și valoros. Nu regret deloc alegerea făcută. Mă bucur că am ales Sebișul, deși la un moment dat mi s-a propus să joc și în străinătate, la Sarajevo. Am avut o discuție și cu cei de la Dinamo, dar m-am săturat și eu de promisiuni. Știam că la Sebiș se vrea o treabă serioasă, e unul dintre cluburile respectabile la acest nivel și nu m-am gândit de două ori până să accept oferta lor. Mai trebuie să recunosc că m-a atras și faptul că am mai jucat cu Bozian sau Roman, dar și că mai cunoșteam și alți jucători”, a explicat Sulea.
„Vârful” de 24 de ani a mai evoluat în Liga a 2-a la Liberty, FC Bihor (cu care a promovat în elită în vara anului 2011) și Șimleul Silvaniei, dar vine de la FC Zalău, grupare pentru care a înscris nu mai puțin de două goluri în returul stagiunii trecute. Andrei Sulea ar dori să simtă din nou aerul ligii secunde în tricoul Sebișului, dar merge din meci în meci. „Acum ne gândim doar la meciul de la Turnu Severin, la cele trei puncte. Vrem să confirmăm începutul bun de sezon împotriva unei formații destul de bune pe care am văzut-o cu toții  în prima etapă”, a adăugat atacantul.
Acesta se simte foarte bine lângă el cu Ionuț Radu, un atacant masiv. „El e mai mult pe fizic și forță, eu sunt cu viteza și mingea. Ne completăm perfect, sperăm să aducem multe puncte în contul Sebișului”, a concluzionat Sulea.

Recomandările redacției