Părinții ai căror copii iubesc sportul au ocazia să îi angreneze într-un program amplu, menit să le pună în valoare aptitudinile. Este vorba de programul național de selecție „Hai cu noi în țara campionilor!”, inițiat de Federația Română de Gimnastică și care urmărește atragerea de copii și descoperirea de noi talente în rândul acestora. La Arad vor veni nume mari din gimnastică – modele pentru copii și tineri, precum Andreea Răducan.

În proiect mai sunt implicați Consiliul Județean, Asociația Județeană de Gimnastică Arad, CSM Arad, CSS Gloria Arad, CS Urania Arad, precum și companii private. Peste câteva zile se va derula de-al treilea eveniment din prima etapă a programului național de selecție „Hai cu noi în țara campionilor!”. Evenimentul va avea loc vineri, 30 noiembrie 2018, între orele 17:00 – 19:00 în interiorul centrului comercial Atrium Mall.

La eveniment vor participa sportivi și antrenori renumiți: Larisa Iordache, Sandra Izbașa, Silvia Stroescu, Lavinia Miloșovici, Iulia Berar, Marius Urzică, Alex Urzică, Marian Drăgulescu, Andrei Muntean, Adelin Kotrong, Răzvan Marc, Roland Modoianu, reprezentanții autorităților și instituțiilor locale partenere și Andreea Răducan, președinta Federației Române de Gimnastică.

Programul „Hai cu noi în țara campionilor!” a fost gândit cu scopul de a atrage către gimnastică un număr cât mai mare de copii, de a descoperi și crește noi talente, pentru asigurarea unor generații viitoare valoroase de gimnaste și gimnaști. Programul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între patru și șapte ani, iar municipiul Arad a fost ales ca amfitrion al etapelor de selecție la cluburile locale.

Recomandările redacției