Baschetbalistele și handbalistele Aradului sunt primele care intră în febra competițiilor naționale în noul an. FCC Baschet Arad a evoluat chiar sâmbătă, la Sala Sporturilor Victoria, cu ACS KSE Târgu Secuiesc, în ultima partidă a grupei de Vest, în timp ce fetele de la Crișul Chișineu-Criș intră pe parchetul aceleași săli pe 15 ianuarie, de la ora 17. Cu această ocazie e programat duelul de gală cu Minaur Baia Mare, formație de tradiție din Liga Florilor, care, evident, pleacă favorită la calificarea în optimile de finală ale Cupei României.
Elevele lui Sebastian Tudor au avut parte de o lună și jumătate de vacanță, însă, cel puțin până în preajma Crăciunului, ele au avut de respectat un program special de alergări și exerciții în sala de forță. De mâine, lotul se reunește la Chișineu-Criș și demarează preparativele pentru vizita moroșencelor, dar și reluarea întrecerilor din Seria D a Diviziei A. Pe 18 ianuarie, „alb-albastrele” le găzduiesc pe fetele de la Timi­șoara, aflate pe penultima poziție în cla­- sament. În schimb, Crișul e lider, cu 4 puncte peste Târgu Mureș.
La ora actuală, nu a fost perfectat niciun transfer, deși conducerea clubului poartă negocieri cu una – două jucătoare. Trebuie completat neapărat locul lăsat liber de interul Ligia Puț, plecată în Italia, în timp ce absența de lungă durată a extremei Ciui va fi acoperită de sârboiaca Milica Golusin, care și-a obținut, în sfârșit, dreptul de muncă în România. Și Jessica Snakovski va reintra treptat în efort, după operația suferită la genunchi.

Recomandările redacției