Handbalistele și baschetbalistele Aradului se pregătesc să vă ofere spectacol pe parchetul Sălii Sporturilor Victoria”, în cadrul Cupei României. Invitația e făcută pentru după-
amiaza zilei de miercuri, 15 ianuarie, pentru un cuplaj ca în vremurile bune pentru echipele de sală a județului nostru.
„Balul” îl deschide Crișul Chișineu-Criș, care o găzduiește pe titrata Minaur Baia Mare în 16-imile Cupei României Fan Courier. E un meci de genul UTA v.s. Dinamo, poate chiar și mai dezechilibrat, căci diferența dintre o formație de Divizia A și alta de Liga Florilor e mult mai vizibilă decât la fotbal. Chiar dacă „alb-albastrele” sunt lidere în Seria D, moroșencele pornesc fără doar și poate cu prima șansă în duelul ce începe la ora 15. „Acest meci îl privim ca pe o bună ocazie de a ne testa nivelul și a pregăti cât mai bine partidele de campionat. O să facem tot posibilul să le ținem piept adversarelor, iar asta înseamnă și o diferență pe tabelă rezonabilă. Suntem conștienți că întâlnim o formație mult mai puternică decât a noastră, vrem să vedem spre ce tindem și noi în sezoanele următoare și, poate, să reobișnuim Aradul cu meciurile din prima ligă la handbal. Sper și cred că va veni multă lume la sală, pentru a ne încuraja pe noi, dar și a vedea la lucru una dintre formațiile de mare tradiție din handbalul românesc. Vrem să contribuim la spectacolul de pe parchet și să ieșim din acest meci fără accidentări, căci sâmbătă, de la ora 12, găzduim pe puncte echipa din Timișoara”, ne-a mărturisit Sebastian Tudor.
Antrenorul Crișului nu va putea conta pe extremele Ciui și Snakovski, ambele operate la genunchi, dar o va debuta pe sârboaica Mi­lica Golusin, care și-a dobândit, în sfârșit, dreptul de joc. Minaur vine la Arad după un eșec neașteptat la Slatina, 22-23, dar: „Contează prea puțin acest lucru, ci mai degrabă e important faptul că adversarul are ritm, a jucat deja două meciuri oficiale în acest an, pe când noi venim după o pauză de o lună și jumătate”, a completat Tudor.
Partida Crișul – Minaur, din cadrul 16-imilor Cupei României Fan Courier începe miercuri, de la ora 15. Intrarea spectatorilor este liberă.

Recomandările redacției