La sediul Federației Române de Handbal, a avut loc tragerea la sorți a turului preliminar al Cupei României la Handbal Fe­minin, care va programa trei partide. Câștigătoarele vor participa la șaisprezecimile competiției, alături de echipele din Liga Florilor și celelalte formații din eșalonul secund.
În urnă a intrat și singura echipă de handbal a județului Arad angrenată în competițiile de seniori ale Federației. Vorbim despre Crișul Chișineu-Criș, formație clasată pe locul secund în Seria D a eșalonului doi, care va deplasa tocmai la Odorheui Secuiesc pentru a-și lua biletele pentru 16-mile competiției KO. Partida cu ACS Kezilabda Odorhei (locul 5 din 7 echipe, cu 6 puncte acumulate) ar trebui să se joace pe 23 decembrie, dar cele două grupări ar putea cădea de acord asupra unei alte date, probabil 16 decembrie. „Mă bucură faptul că, la tragerea la sorți, ne-am numărat printre cele șase echipe care vor juca pe 23 decembrie. Pentru noi, fiecare meci contează, iar acesta e lucrul care mă interesează cel mai mult, să jucăm cât mai mult, pentru a putea progresa vizavi de omogenitatea lotului, deoarece încă nu suntem la capacitatea maximă la acest capitol. Tocmai din acest motiv, jucăm amicale și în această pauză competi­țio­nală. Vom merge la Odorhei încrezători și ne dorim o califi­care în șaisprezecimile Cu­pei României”, spune Sebastian Tudor, antrenorul fetelor de la Crișul.
Activ Plopeni – Danubius Călărași și CSU Reșița – Spartac București sunt celelalte două preliminarii ale Cupei. În acest an, Crișul ar mai avea un meci și în campionat, la Baia Mare, cu Minaur II, programat pe 20 decembrie. Și această partidă ar putea fi, însă, anticipată, posibila dată fiind 9 decembrie.

Recomandările redacției