akademosAradul are, începând de ieri, un nou hotel. Situat în Piaţa Reconcilierii, Hotelul Akademos, cotat cu trei stele, aparţine Universităţii Aurel Vlaicu şi a însemnat o inves­tiţie de aproximativ 2,1 milioane de euro.
La inaugurare au participat zeci de invitaţi, printre care s-au aflat Gheorghe Seculici, preşedintele PD-L Arad; Claudius Madin, şeful Ins­pectoratului Şcolar Judeţean; Marius Drăgănescu, directorul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice; Silvia Nădăban, preşedintele Tribunalului Arad; comisarul şef Nicolae Bătrân, adjunctul şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad; colonelul Adrian Bîcleşanu, şeful Inspectora­tului Judeţean de Jandarmi, Adrian Ţolea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, consilieri locali şi ca­dre didactice ale Universităţii Aurel Vlaicu.
În deschiderea festivităţii, prof. univ. dr. Lizica Mihuţ, preşedintele Consiliului Academic al UAV, a ros- tit o scurtă alocuţiune. „Universi­tatea noastră înseamnă un punct de reper pentru Arad. Mă bucur că în acest moment putem parti­cipa, alături de dumneavoastră, la inaugurarea acestui hotel. Este vorba despre o investiţie de 2.100.000 de euro, un hotel care are acum 34 de camere, două restaurante, o sală de breakfast, o berărie”, a spus preşedintele Consiliului Academic al UAV, după care a dat cuvântul rectorului, prof. univ. dr. Ramona Lile.
Aceasta a mulţumit celor care au venit să fie alături de reprezentanţii universităţii la acest moment festiv.
În continuare, invitaţii care au vorbit au avut numai cuvinte de laudă la adresa gazdelor, după care toată lumea a fost invitată să vadă hotelul şi la un pahar de şampanie.

Recomandările redacției