Hoții, invadatorii caselor, dar mai ales a intimității

0
484

Hoții reușesc de mult prea multe ori să ne invadeze casele și spațiul personal, aceștia distrugând aproape tot ce le iese în cale. 

Chiar în acest scop, astăzi, 4 februarie 2020, polițiștii de prevenire împreună cu cei ai Secției 2 Micălaca au desfășurat o activitate în cadrul campaniei “Hoții îți invadează intimitatea”, derulată împreună cu FERONERIA.

Pe parcursul mai multor ore, polițiștii au fost prezenți într-un centru comercial de pe raza municipiului, unde au stat de vorbă cu arădenii, explicându-le metode eficiente de prevenire a fluturilor din locuințe.

Pentru a conștientiza urmările spargerii de locuințe, arădenii au putut viziona un film 3D prin ochelarii speciali.

Campania desfășurată la nivel național atrage atenția asupra urmărilor acestor fapte, care pe lângă prejudiciul cauzat pot induce o stare permanentă de temere a victimei.

Recomandările polițiștilor sunt acelea de a nu transmite informații personale pe rețelele de socializare, mai ales în cazul în care sunteți departe de casă. Mai departe trebuie să vă sigurați că ați încuiat ușa la plecarea de acasă. Pentru un plus de siguranță, încuiați ușa chiar și când vă aflați în imobil, instalați un sistem de alarmă și investiți într-o încuietoare de calitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.