bekesColaborarea dintre poliţiştii arădeni şi cei din Bekes continuă şi dă rezultate. Ultima acţiune este supravegherea traficului rutier în zona Punctului de Trecere a Frontierei Vărşand, de o parte şi de alta a frontierei, pentru a asigura circulaţia în siguranţă şi o bună desfăşurare a ieşirii şi intrării în ţară. Timp de două zile, poliţiştii rutieri arădeni şi omologii lor, din judeţul Bekes acţionează „în oglindă”, în zona Punctului de Frontieră Vărşand.
Poliţiştii arădeni şi cei maghiari au efectuat ieri, – iar acţiunile sunt continuate şi pe parcursul acestei zile – activităţi în scopul prevenirii şi combaterii accidentelor rutiere, pentru întărirea cooperării româno-maghiare, precum şi identificarea şi continuarea bunelor practici, dezvoltarea de proiecte comune şi întărirea relaţiilor dintre poliţiile celor două ţări.
„Acţiunile cu poliţiştii maghiari au debutat la începutul acestei săptămâni, când poliţişti de la Csongrad, au acţionat, pe DN 7, între Arad şi Nădlac, împreună cu poliţiştii rutieri arădeni”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
Acţiunile comune desfăşurate de către poliţiştii arădeni şi cei din judeţele vecine, din Ungaria vor continua.
(C.G.)

Recomandările redacției