Ilie Poenaru i-a luat apărarea lui Gigi Becali în scandalul cu MApN. Invitat la emisiunea AS.ro LIVE, antrenorul care a fost pe lista lui FCSB l-a arătat cu degetul pe Florin Talpan. A avut o întrebare retorică pentru juristul Clubului Sportiv al Armatei.

Liber de contract după despărţirea de UTA, antrenorul în vârstă de 46 de ani nu îşi explică de ce s-a iscat „războiul” între Gigi Becali şi cei de la CSA.

E o poveste fără sfârşit din ceea ce văd. Normal ar fi să încercăm să rezolvăm aceste probleme, aceste scandaluri, pentru că din punctul meu de vedere FCSB este Steaua. Faptul că domnul Becali a preluat echipa atunci când a preluat-o şi a investit foarte mulţi bani, eu tot timpul am avut această întrebare: ‘De ce domnul Talpan şi toţi cei care creează aceste probleme nu au venit atunci? De ce nu venit atunci să o preia?’ Sau la doi ani după…

Omul ăsta a cheltuit o avere acolo, a băgat foarte mulţi bani. A susţinut tot ce s-a întâmplat acolo, a investit. Despre ce vorbim?„, a spus Ilie Poenaru la AS.ro LIVE.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției