GLOBE TRADE CENTER S.A.  (GTC S.A.) este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori  în noua Europă. Societatea, înfiinţată în 1994 în Varşovia, în prezent funcţionează în 10 ţări din regiune.  GTC dezvoltă proiecte şi gestionează proprietățile din trei sectoare imobiliare cheie: clădiri de birouri și parcuri, centre de vânzare cu amănuntul şi de divertisment şi sectorul rezidenţial. GTC a dezvoltat aproximativ 900,000 mp de spațiu net şi în prezent este proprietarul  unei zone comerciale completată cu o zonă combinată net de aproximativ 536,000 km² m. GTC, deține de asemenea, un portofoliu impresionant de investiţii în diferite stadii de dezvoltare, care va facilita construirea a 1,7 milioane mp de spatii comerciale cât şi rezidenţiale.

Cea  mai recentă investiție imobiliară de profil a concernului GTC Romania, Galleria Arad, a reușit să se remarce în peisajul economic arădean și a atins, pe parcursul anului 2012,  pragul de 3 milioane de vizitatori. Galleria Arad, o investiție de 70 milioane de euro, extinsă pe 35.000mp reprezintă cel mai de amploare obiectiv realizat în ultimii ani în Arad.

În 2012, cincisprezece branduri internationale  și locale au îmbogățit paleta de servicii,  oferind arădenilor accesul către produse ale mărcilor consacrate, în prezent Galleria Arad găzduind aproximativ o sută de reprezentanțe ale unor companii de renume precum Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Kenvelo, Cora, Flanco,  Noriel. Prin noii chiriași ai Galleria Arad se numără : adidas, Sprider și Intersport.

Galleria Arad, parte a GTC,  a organizat peste 600 de evenimente dintre care concerte, campanii de sales, proiecte speciale, proiecte sociale, concursuri pentru copii.

“ Un succes deosebit l-au avut, pe lângă concerte și campaniile de sales, proiectele  dedicate copiilor. Colaborarea cu National Geographic în proiectul derulat în premieră în vestul țării, Kid’s Dino Dig, a depășit așteptările noastre, angrenând în acțiune peste 2000 de elevi ai unităților de învățământ de la nivelul județului Arad, cu vârste între 6 și 12 ani”, afirmă  Tina Vîrlan, Mall Manager.

Pe scena Galleria-ei Arad au urcat pe parcursul anului 2012 nume importante din show biz-ul autohton, precum Holograf, Sistem, Pepe,  Andra, Horia  Brenciu,  Antonia, Smiley, Voltaj, VH2, Viorica și Ioniță de la Clejani, Connect-R, Cleopatra Stratan, Cătălin Crișan, Wilmark, Mirabela Dauer Ștefan Hrușcă , Andreea Bălan.

De asemenea, în 2012, Galleria Arad a găzduit, pentru prima dată în Arad,  SuperKombat,  în cadrul căruia  s-au duelat reprezentanți ai 8 state , de pe trei continente. Evenimentul a fost transmis  în direct în 75 țări.

“ Cu o paletă variată de proiecte derulate având drept target toate categoriile de vârstă,  precum și oferta de produse și servicii asigurată de firmele ce își desfășoară activitatea aici,  Galleria Arad a reușit să-și atingă obiectivele în 2012. Cele peste 3 milioane de vizitatori demonstrează calitatea serviciilor și produselor oferite de magazinele din incinta Galleria Arad  precum și a succesului evenimentelor organizate”, a conchis Tina Vîrlan, Mall Manager.

Galleria Arad reprezintă cel de-al patrulea proiect al GTC  România deschis în octombrie 2011, după Galleria Buzău, Galleria Suceava și Galleria Piatra Neamț.  Mall-ul din Arad găzduiește  aproximativ 100 de magazine  pe o suprafață de 35.000mp, combinând branduri naționale cu nume sonore din peisajul economic local. În Galleria Arad se regăsește  unul dintre cele mai de success lanțuri de supermarket-uri din Europa – CORA, 8 săli multiplex în Cinema City  și cele mai de renume lideri ai lumii modei incluzând Grupul Inditex, grupul Peeraj și unul dintre cele mai de succes centre de fitness.

 

Recomandările redacției