Noua ta carieră poate începe cu noi. În pofida situației incerte prin care trecem de câteva luni, HAI EXTRUSION SRL, din Chișineu-Criș este în plină ascensiune. Compania noastră se extinde cu o hală nouă de producție, cu două linii de extrudare profile din aluminiu, zona de ambalare, logistică și fabricație, unde vor activa aproximativ 60 de colegi noi care vor fi recrutați în perioada următoare, eșalonat în Noiembrie 2020 iar apoi în perioada Ianuarie – Aprilie 2021.
Angajații HAI EXTRUSION, beneficiază de program de lucru flexibil în regim de telemuncă, programe suport pentru a fi în permanentă legătură cu colegii, programe de instruire online, venituri salariale atractive, o masă caldă/ zi în regim de catering, tichete de masă în valoare de 20 ron/zi lucrătoare, abonament la clinică privată atât pentru angajați cât și pentru membrii familiei, asigurare de accident, diverse activități pentru angajați dar și pentru copiii angajaților. În fiecare an, toţi angajaţii au prime de Paşti, cadouri de 1 şi de 8 martie, copiii primesc cadouri de Moș Crăciun. Organizăm evenimente la care participă familiile noastre, chiar dacă anul acesta a fost o excepție.
Sănătatea și siguranța colegilor noștri dar și a comunității reprezintă o altă preo­cupare a noastră. Angajaţii care au avut
probleme de sănătate au fost susţinuţi financiar suplimentar, pe lângă obligaţiile legale. Împreună cu colegii din cadrul departamentului EHS (protecția muncii) organizăm diverse evenimente orientate spre prevenția bolilor, donări de sânge, campanii de informare.
Încercăm să ne implicăm în cazuri sociale excepționale, în care credem că putem să aducem o contribuție în viața oamenilor, oferindu-le șansa prin servicii medicale și suport material, de a-și schimba viața.
Astăzi, ne pregătim pentru concursul de „Sculptat dovleci” dedicat copiilor noștri, care se va desfășura puțin altfel decât în alți ani, dar nu renunțăm.
„Suntem o echipa tânără, implicată în viața comunității în care trăim și în care ne desfășurăm activitatea. Un proverb tibetan spune: Un copil fără educație, este ca o pasăre fără aripi, prin urmare în fiecare an desfășurăm deja cunoscutul proiect «Înapoi la școală» în care oferim copiilor angajaților noștri un ghioz­- dan complet echipat pentru școală/grădiniță, dar și copiilor mai puțin norocoși din localitate și împrejurimi. Educația pentru noi este o prioritate și o tratăm că atare”, a declarat Dana Berar Peter, mana­ger Resurse Umane.
În urmă cu câteva săptămâni în partene­riat cu alți colaboratori ai companiei noastre, am contribuit la dotarea Grădiniței din Chișineu-Criș, cu pătuțuri și mobilier suplimentar, soluții dezinfectante și de igienă pentru a asigura desfășurarea activității copiilor și personalului grădiniței în condiții de siguranță.
Cei care doresc să intre în legătură cu noi, să ne cunoască o pot face direct la sediul companiei în Chișineu-Criș, str. Tudor Vladimirescu DN 79 A
(în direcția Vama Vărșand) sau la
următoarele date de contact:
– 0257-307 8061,
– email recrutare@hai-aluminium.com.
Ne puteți urmări activitatea atât în ceea ce privește posturile deschise cât și acțiunile noastre pe rețelele de socializare:
– Facebook/ linkdIn/ BestJobs
– site-ul companiei:
www.hai-aluminium.com
sau presa locală.

Recomandările redacției