ousmaneAtacantul senegalez a fost golgeterul turului la UTA. Partea a doua a campionatului l-a regăsit pe Ousmane Gueye oarecum îndepărtat de ce s-a întâmplat în prima jumătate a sezonului.
Africanului nu i-a ieșit mai nimic în meciurile jucate până acum. A trecut discret, în iarnă, peste o problemă medicală, iar acum i-a venit din nou rândul să se bucure, într-un meci capital pentru arădeni.
La Turceni, Ousmane a intrat bine în joc, a închis urechile la strigătele de „Județ IV” din tribună și a marcat golul care a readus UTA în meci. După o – așteptată – prestație bună, vârful arădenilor s-a descătușat: „Eu nu zic că am avut ghinion în celelalte meciuri, sunt un credincios, cred numai în Dumnezeu, așa a vrut El. În tur am ajutat foarte mult echipa. Am fost bine pregătit, am avut niște momente grele pe care le-au știut doar antrenorii și colegii mei. Am văzut când mi-a fost greu cine a fost lângă mine, mi-au cerut și unii suporteri să plec de aici… Mă voi pregăti cât mai bine și sper să pot ajuta echipa. Ce va fi din vară, doar Dumnezeu știe”.
Roland Nagy a comentat evoluția atacantului său. „El își dorește mult, a avut atâtea probleme… I-am spus și cu Sebiș să nu se supere că l-am înlocuit la scurt timp după ce intrase, risca să ia cartonaș roșu. Și i-am mai spus că vine timpul să facă și mai mult pentru UTA”.

Recomandările redacției