utatg22Zilele trec și echipa fanion a Aradului întârzie să iasă din impasul financiar apărut încă de finalul anului trecut. Dieter Kaas este mai mult decât nehotărât să preia clubul din mâna lui Giovanni Catanzariti, care, la rândul său, nu a identificat încă alte resurse, dar nici nu a luat o decizie finală asupra cea ce va face în viitorul apropiat. Prin urmare, conducerea „Bătrânei Doamne” nu ar avea ce să le comunice jucătorilor și antrenorilor, mai ales în condițiile în care există restanțe salariale de trei luni de zile.
Așa stând lucrurile, Adrian Falub a fost de acord să amâne încă odată reunirea echipei, care, după toate probabi­litățile, nu va mai avea loc pe 21 ianuarie. „Am discutat și cu antrenorul, care a spus că din punctul său de vedere nu e târziu nici dacă echipa va începe antrenamentele pe 28 ianuarie.  Noi încercăm să rezolvăm cumva pro­blemele sau măcar să fim în măsură să le spunem ceva concret fotba­liștilor pe 24 sau 25, iar atunci ne vom reuni la acele date. Însă, dacă e să ne vedem de abia peste zece zile, suntem convinși că fotbaliștii noștri vor avea la activ cel puțin două săptămâni de alergări, în așa fel încât antrenorii să nu mai trebuiască să parcurgă etapa de reacomodare cu efortul”, consideră Giovanni Catanzariti, președintele UTA-ei.
Astfel, gruparea arădeană ar putea fi ultima divizionară secundă care se va reuni în noul an, deși, cel puțin în seria de Vest, există și alte grupări cu mari pro­bleme, ca Unirea Alba Iulia sau FC Maramureș.

Recomandările redacției