UPDATE1 : Din primele cercetări s-a stabilit că astăzi, în jurul orei 13.10, un arădean de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Timișorii, dinspre strada Ștefan cel Mare către Podul Traian, nu a păstrat o distanță de siguranță în mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 79 ani, din Arad, care era oprit pentru a acorda prioritate pietonilor. În urma coliziunii a fost rănit ușor bărbatul de 79 de ani. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilo-test, rezultatele fiind negative. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au declarat reprezentanții IPJ Arad. 

UPDATE: În urma testării șoferului vinovat cu aparatul alcooltest reiese faptul că acesta nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Pe lângă acestea, se pare că semafoarele din zonă nu funcționează și nu exista în zonă nici un agent de poliție care să dirijeze circulația. 

Bărbatul accidentat are vârstă de aproximativ 70 de ani, a fost transportat la spital pentru a se afla cu exactitate dacă a suferit leziuni și este stabil. 

Din declarațiile unui conducător auto care se afla la fața locului în momentul producerii accidentului reiese faptul că „A condus haotic (cel responsabil de eveniment), slalomuri, claxoane, depășiri prin dreapta. Ultima depășire prin dreapta nu i-a reușit”, declara Lucian. 

Sursă foto: cetățean 

Multe accidente au avut loc în ultimele zile prin Arad. Din nefericire, marea majoritate s-au soldat cu victime, ba chiar cu persoane care au decedat în urma impactului. Am avut parte de două zile în care s-au întâmplat două accidente în Vladimirescu, apoi ne-am mutat pe Podul Traian din Aradul Nou și în toate cazurile au fost loviți pietonii sau bicicliștii. 

Șirul întâmplărilor continuă astăzi când, în jurul orei 13.00, încă o persoană a fost transportată la spital după ce a avut loc  un accident. 

Totul s-a întâmplat în Aradul Nou. La fața locului s-au deplasat atât polițiștii, cât și un echipaj medical pentru a-i acorda rănitului primul ajutor. Acestuia i-a fost imobilizat imediat gâtul, pus pe targă și transportat la spital pentru mai multe investigații. 

Din declarațiile celui care l-a lovit reiese faptul că nu a văzut ce urmează din cauza altui conducător auto: „S-a întâmplat. Oamenii s-au oprit la trecerea de pietoni. În fața mea a fost o mașină care nu a semnalizat și a frânat dintr-o dată când a făcut dreapta. Eu am vrut să evit mașina aia…”, a fost declarația dată de bărbatul ce a provocat accidentul. 

Vom reveni cu mai multe informații! 

  • Lucian spune:

    Am vazut live accidentul ! Cel cu audi minte cu nerusinare!! A condus haotic , ca un disperat, slalomuri , claxoane , depasiri prin dreapta. ..
    Ultima depasire prin dreapta nu i-a reusit la disperat, cel cu loganul a oprit la trecere iar audi l-a luat din plin si pe el; si pe saracul pieton…

    • qwerty spune:

      Unde-i reconsu ca si acum, dupa o saptamana tot acolo in drum e chetretzul, i-a luat numerele si l-a abandonat acolo nici macar nu s-a sinchisit sa o impinga in parcare. Bine ca le ridica pe alea de pe mal care nu incurca pe nimeni sau blocheaza cate o strada prin centru sa faca loc la masinile care nu sunt pe lista neagra….

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției