Geanina Pistru, prim-vicepreședinte al femeilor liberale la nivel național, anunță că alte zece doamne și domnișoare din Arad s-au alăturat campaniei „100 de femei liberale la 100 de ani de la Marea Unire”.
După estimările sale și ritmicitatea înscrierilor, Geanina Pistru apreciază că până la sfârșitul anului echipa va depăși numărul de 100. În opinia ei, arădencele care s-au înscris până acum au fost convinse să facă pasul în urma mai multor acțiuni pe care OFL Arad le-a derulat în această vară.
„Le mulțumim tuturor celor care au făcut pasul către noi și suntem conștienți de sacrificiul pe care îl fac toate femeile care îmbină cariera cu viața de familie, iar acum și cu politica. Urmează o perioadă plină de evenimente, multe dintre ele în strânsă legătură cu celebrarea Centenarului Marii Uniri și sunt recunoscătoare pentru faptul că arădencele sunt interesate să se implice activ în viața orașului”, declară Geanina Pistru. „Pentru a obține rezultatele dorite este nevoie de implicare din partea comunității. Mă bucur să văd că doamnele din Arad sunt alături de noi și participă activ la implementarea tuturor acțiunilor noastre”, declară Liliana Waas, președinte OFL Arad.

Recomandările redacției