Înfiinţată în urmă cu câteva săptămâni, cu scopul de a mai umple golul lăsat de sugrumarea instituţiilor de cultură, Scena Online Arad Live a fost desfiinţată şi ea. 
„Cu părere de rău, trebuie să anunțăm că Scena Online Arad Live își va anula toate transmisiunile LIVE, începând de astăzi, pe o perioadă nedeterminată, ca urmare a Hotărârii nr. 3, din 18.11.2020, dată de COMITETUL LOCAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ. Conform hotărârii „Organizarea și desfășurarea activității, cu public sau fără public, în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau de concerte, a spectacolelor de tip drive-in, a concertelor, spectacolelor, festivalurilor publice sau private, a altor evenimente culturale este interzisă pe întreg teritoriul administrativ al Municipiului Arad, pe perioada stării de alertă, atât timp cât incidența cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile depășeste valoarea de 3 la 1000 de locuitori”.
Până când vom putea relua transmisiunile LIVE, vă invităm să urmăriți înregistrări pe care le vom posta, periodic, pe platformă.
Să ne revedem cu bine cât de curând!“, spun organizatorii. 

Recomandările redacției