Un lucru inedit va avea loc mâine la Muzeul Antipa din București. Peroanele care poartă nume de animale vor avea acces gratuit pentru a vizita celebrul muzeu. Reprezentanții instituției spun că această decizie este luată  deoarece în data de 4 octombrie se sărbătorește Ziua Mondială a Animalelor.

,,Vă așteptăm marți, 4 octombrie 2022, la Muzeul Antipa, să sărbătorim împreună Ziua Mondială a Animalelor!

Cu acest prilej, vă anunțăm că toți vizitatorii care poartă numele unei vietăți din lumea necuvântătoarelor au acces gratuit în expoziția permanentă!

Vă invităm, așadar, pe toți cei care iubiți animalele, fie că le purtați sau nu numele, să vă petreceți ziua la muzeu și să participați la o călătorie imaginară în jurul lumii, însoțiți bineînțeles de animalele preferate de la Muzeul Antipa!

Ziua Mondială a Animalelor a luat naștere în urma convenției ecologiștilor din Florența, în anul 1931, și a avut drept scop atragerea atenției asupra creșterii alarmante a numărului speciilor de animale pe cale de dispariție. În prezent, această zi are menirea de a recunoaște rolul important ocupat de animale atât în natură, cât și în viața oamenilor”, scriu reprezentanții muzeului pe pagina oficială.

Asadar, dacă sunteți mâine în Capitală și beneficiați și de un nume special nu veți plăti nici un leu la intrare .

Recomandările redacției