kinderNumai pe ultima etapă a Ligii a IV-a nu s-au concentrat zărăndanii sâmbătă. Ineul s-a deplasat cu echipa a doua la Tisa Nouă, titularii fiind menajați într-o deplasare de risc maxim din punct de vedere al posibilelor accidentări. „Știu eu mai bine de ce am sacrificat meciul cu Tisa Nouă, nu doream să am probleme de lot înainte de barajul de promovare. Apoi, jucătorii care au evoluat acolo au făcut și un antrenament în dimineața jocului. Rezultatul chiar nu a avut nicio importanță pentru noi”, a explicat Adrian Abrudean înfrângerea cu 3-2 a liderului în ultima rundă de campionat.
Și tot sâmbătă, antrenorul Ineului a ținut să-și vadă la lucru adversarul din cel mai important meci al sezonului, programat pe 19 iunie la Alba Iulia sau Blaj. Kinder Paleu, campioana județului Bihor, a trecut cu 3-2 de Poiana Budureasa, prilej pentru Abrudean și Nădăban (deplasat și el în localitatea de lângă Oradea) să observe punctele forte și cele slabe din jocul teamului lui Zsolt Muzsnay. „Am văzut o formație bine organizată și pregătită fizic, dar care poate fi surprinsă. M-au impresionat în special mijlocașii lor laterali și închizătorul, deci sunt puternici mai ales în linia mediană. Eu cred că ambele formații avem șanse egale să câștigăm barajul”, a explicat „Știli” Abrudean, care intenționează să-I spioneze pe bihoreni și deplasarea de sâmbătă, de la Salonta.
În schimb, „principalul” ineuanilor a fost pur și simplu vrăjit de condițiile de joc și pregătirea de la Paleu. „Cei de la Kinder beneficiază de o bază sportivă de Liga 1 și nu spun cuvinte mari. Au un teren central cu gazon impecabil și instalație de nocturnă și alte trei suprafețe de joc regulamentare, dintre care una sintetică. Este normal să-și dorească promovarea, însă vor avea în noi niște adversari redutabili”, a mai spus Adi Abrudean, care a schițat în cele mai mici detalii programul până la barajul de pe 19 iunie.
Drăgan et. comp. se vor antrena în fiecare zi în această săptămână, mai puțin vineri. „Roș-negrii” vor primi un mic repaus după ce joi după-amiază au programată la Curtici ultima repetiție înainte de „duelul” pentru un loc în eșalonul trei. Ineuanii pleacă spre județul Alba marți, 18 iunie, dată până la care echipa va afla și care este prima de joc pentru o mult dorită promovare.

Recomandările redacției