alin-draganCum se află în cantonament la Moneasa, Milenium Giarmata le provoacă pe formațiile arădene la meciuri de verificare. După ce, marți, formația din județul vecin au trecut cu 7-1 de Unirea Sîntana, a fost rândul celor de la CS Ineu să-i invite pe timișeni pe terenul „Armonia” pentru 100 de minute încheiate la egalitate: 1-1.
Alin Drăgan a deschis scorul, însă ex-ul Francescu a egalat până la pauză. În ciuda ritmului bun de joc și a ocaziilor apărute la ambele porți, după pauză nu s-a mai îsncris.„Am evoluat bine și am obținut un rezultat pe măsură împotriva unei formații bune, dintr-un eșalon superior. Suntem pe calea cea bună, mă bucur că nu avem accidentați după o perioadă grea de pregătire”, ne-a declarat Adrian Abrudean, care se pregătește de un nou „duel” fierbinte, cel de sâmbătă, cu Șoimii Pîncota.
În meciul cu Giarmata, liderul Ligii a IV-a a folosit următorii jucători: Pașcalău – Voștinar (50 Malancu), Iaroș (50 Sabău), Nicolau, Talpăș – Șulumberchean (50 Berar), Hrezdac (50 Morar), Iambor (50 Georgiu), Nădăban – Petcuț, A. Drăgan (50 S. Popa).

Recomandările redacției