Bodea, variantă pentru buturile zărăndanilor

Bodea, variantă pentru buturile zărăndanilor

Alb-albaștrii conduși de Cristi Sculici și Marius Ciubăncan au trecut sâmbătă dimineață de Gloria, în al doilea meci de verificare al săptămânii trecute. A fost 3-2 pentru Ineu, cu „dublă” a lui Francescu și încă un gol semnat de Mașniță.

„Am și dominat, au avut și ei momente când au făcut același lucru. A doua repriză ne-am închis, am cedat deliberat mijlocul terenului, am făcut și greșeli, așa au picat și golurile. Nu sunt încă legate relațiile, dar eu zic că suntem pe drumul bun. Mai e foarte mult de muncă, ratăm încă mult, greșim lucruri simple. Însă sper ca până la începerea campioantului să le eliminăm, să fim sudați și să arătăm mult mai bine”, a precizat Sculici.

Răduțși Bak, accidentați, au lipsit. Prima parte a meciului a fost abordată de Ineu în alcătuirea Bodea – Popovici, Ciobanu, Tudoroiu, Talpaș – Kocsis, Hrezdac, Francescu, Stănaia (accidentat, înlocuit cu Boldizsar) – Păcurar, Mașință. Apoi au jucat Bodea (Iacob) – Zdrențan (Bobeiciuc), Ciobanu, Tudoroiu, Talpaș (Morariu) – Kocsis (Șulumberchean), Francescu, Boldizsar, Purece – Păcurar (Cotoc), Mașniță (Tomuț). Ultimul a fost reprimit în echipa zărăndanilor, după ce săptămâna trecută fusese anunțată despărțirea de el.

Rămân cu Bodea?

În poarta Ineului a stat Roberto Bodea, goalkeeper-ul UTA-ei din sezonul trecut. Prezența tânărului portar în team-ul lui Sculici se explică prin intensificarea negocierilor dintre Rolland Szabo și alb-roșii referitoare la Alexandru Mitrea, una din variante fiind includerea lui Bodea în tranzacție.

Miercurea viitoare, Ineul întâlnește Dacia Beliu, iar sâmbătă va fi meci cu timișenii de la Millenium Giarmata.

Recomandările redacției