corneaÎn amicalul disputat contra Șiriei, Adrian Abrudean a avut sub comandă un mai vechi elev de-al său, Cătălin Cornea. Tânărul apărător, polivalent în linia defensivă, a ajuns la un acord cu Ineul și va pune umărul la tentativa zărăndanilor de a cuceri titlul județean. Cornea (născut în 1992) a mai jucat la Ineu, iar „Știli” a contat pe el și la Na­țional Sebiș, acolo unde fundașul a jucat până în această iarnă. „Am ajuns la o înțelegere cu el, e un jucător de viitor. Am mai lucrat cu Cornea, știu de ce e capabil și cu atât mai mult m-a interesat cu cât încă e junior și campionatul viitor. E în urmă cu pregătirea, dar, treptat, vom recupera timpul pierdut și îl vom duce la parametri normali”, a comentat antrenorul Ineului.
Și apropo de amicalul cu Șiria, a fost prilejul pentru ca Abrudean să integreze și mai mulți juniori în atmosfera liderului. E cazul mijlocașului stânga Baciu (16 ani) sau ale lui Hrezdac ori Mașniță, ceilalți fiind deja aclimatizați cu aerul seniorilor. „Au fost și bune și rele. Prima repriză a fost a testelor, în cea de-a doua am dominat autoritar, din păcate n-am reușit să înscriem mai multe goluri. Aștept de la jucătorii tineri mult mai mult, sper să conștientizeze acest aspect”, a conchis fostul mijlocaș.
Semnal de alarmă în dreptul lui George Petcuț, care a resimțit o contractură la puțin timp după gol, iar Abrudean a preferat să nu riște, înlocuindu-l. Urmează o nouă întâlnire cu Șoimii Pâncota, în a doua parte a săptămânii viitoare. Iar dacă nu va avea loc doritul meci cu UTA, Ineul ar urma să întâlnească pe Ripensia Timișoara.

Recomandările redacției