nadabanLiderul Ligii a IV-a arădene a început devreme treaba, iar în prima zi a săptămânii a bifat sfârșitul unei prime etape de pregătire. Ineul a încheiat un cantonament de o săptămână la Moneasa, la coborâre întâlnind, într-un prim amical al iernii, pe Șiriana Șiria.
A fost 6-2 în favoarea trupei lui Adrian Abrudean, care s-a declarat satisfăcut de cum au răspuns elevii săi la solicitările acestei perioade: „A fost un joc util de pregătire. Normal, s-a văzut și o stare de oboseală la echipă, dar e firesc să fie așa, pentru că am lucrat intens în cantonament. Sunt mulţumit de cum au decurs lucrurile, avem de muncit în continuare pentru retur. Felicit jucătorii pentru implicarea de care au dat dovadă în perioada de pregătire, sper că au conştientizat că ne aşteaptă un drum greu în continuare”.
Drăgan a reușit o dublă, Nădăban și-a marcat revenirea la Ineu cu gol, iar celelalte reușite le-au aparținut lui Georgiu și Iambor, plus un autogol. Paşclău – Voștinar, Sabău, Nicolau, Talpaș – Berar, Morar, Griga (* junior), Sg. Popa – Hrezdac, Drăgan respectiv Ana – Malancu, Sabău, Nicolau, Talpaș – Iambor – Berar, Nădăban, Georgiu, Șulumberchean – Drăgan au fost formulele alese pentru fiecare repriză de „Știli”.
Vineri, de la 11,00, la Ineu sosește FC Hunedoara pentru un amical, iar pe 9 februarie zărăndanii se deplasează la Pâncota pentru o ciocnire cu Șoimii.

Recomandările redacției