ineumoneÎn virtutea relațiilor bune cu formațiile maghiare de lângă graniță, noua conducere a Ineului a legat un meci amical cu Elore Bekescsaba. Gruparea maghiară de ligă secundă chiar a acceptat să se deplaseze la Ineu, scutindu-i pe zărăndani de multiplele procuri pentru tinerii fotbaliști din lot care ar fi dorit să treacă în țara vecină.
Confruntarea de miercuri seara vine exact la mijlocul celui de-al doilea cantonament al verii pentru ineuani. După revenirea de la Mo­neasa, elevii lui Cristi Sculici, Marius Ciubăncan și Florin Rusu se pregătesc pe plan local de două ori pe zi. Din păcate, noul sosit, Laviniu Răduț, resimte dureri la mușchii inghinali și se antrenează separat. În schimb, Tomuț a intrat în program normal și are șanse mari să apară pe teren contra celor de la Elore.
Deocamdată, „principalul” Sculici nu a primit întăririle dorite în centrul defensivei și linia mediană pe postul de mijlocaș central ofensiv. Probabil, totul se va defintiva după runda de discuții finale cu conducerea UTA-ei pentru portarul Mitrea, atacantul Rusu, în contrapartidă fiind oferiți mult mai tinerii Zdrențan și Iacob, dar și o sumă de bani.

Recomandările redacției