stanaiazabCâștigând 7 puncte din 9 posibile, gruparea din Țara Zărandului poate fi considerată surpriza plăcută a returului Ligii a III-a. Deocamdată, antrenorul Cristian Sculici este mulțumit cu această postură, dar până la finalul stagiunii ar dori ca echipa sa să devină o certitudine, o formație care să impună respect oriunde ar evolua. În acest sens, deplasarea de peste zece zile, la Ișalnița, este esențială.
ACS VM Craiova se zbate în subsolul clasamentului, acolo de unde ineuanii au evadat în urma celor cinci rezultate pozitive consecutive. Pauza forțată de o săptămână poate fi cu două tăișuri. Bujor et. comp. își ies puțin din ritm, dar, totodată, pot pregăti în liniște penultima deplasare lungă a sezonului. „Să nu uităm că echipa din Craiova ne-au pus destule probleme în turul campionatului. La 0-0 au avut câteva situații bune de a marca și am câștigat cu puțină șansă, la ultima fază a meciului. Nu mi s-a părut o formație de ultimele locuri”, spune antrenorul Cristian Sculici.
În lipsa unui joc oficial în weekend, Ineul a legat un amical cu Victoria Zăbrani, formația de Liga a IV-a ce nu joacă nici ea pe puncte. Partida începe la ora 16, pe „Scheirich Arena”, pentru că sâmbătă: „Vrem să vedem și noi derby-ul!”, mai anunță Sculici, care mai are de jucat și cu Sebiș și cu UTA în deplasare.

Recomandările redacției