marius.ciubancan.ineu_Acum două săptămâni, zărăndanii pierdeu cu 1-0 amicalul de la Lugoj, însă în ultima zi a acestei luni au deja șansa revanșei. De data aceasta, se va juca pe puncte, iar ineuanii speră să debuteze cu dreptul.
„Se vor duela două echipe tinere, aflate la început de drum, cam de același calibru. Nici noi și nici cei de la Lugoj nu avem pretenții la primele locuri, poate chiar ne vom bate pentru salvarea de la retro­gradare, deci miza este destul de mare încă din start. Jucăm acasă cu un adversar abor­dabil, sperăm să debutăm cu dreptul. Cred că principalul nostru obiectiv este să ajungem sănătoși la acest meci, având în vedere ultimele evenimente care au dus la îmbolnăvirea multor fotbaliști. Dacă vom putea alinia formația titulară, cred că avem prima șansă, însă în fotbal e posibil orice”, a explicat Marius Ciubăncan, antrenorul secund al Ineului.
Până la disputa contra Vulturilor din Lugoj, echipa de pe malul Crișului Alb mai joacă în această după-amiază la Macea (amical legat cu o refacere la Dorobanți) și sâmbătă, la Gâlda de Jos, contra nou promovatei din județul Alba. Portarul Bak, operat la genunchi, este pentru runda inaugurală.
În schimb, scurta caracterizare a seriei de Liga a III-a, cea cu numărul patru, în care a fost trimis Ineul de Federația Română de Fotbal a făcut-o antrenorul principal Cristian Sculici: „Așa, la o primă vedere, avem câteva deplasări lungi, pe terenul câtorva echipe ce nu-mi spun mare lucru la această oră. Pe de altă parte, însă, trebuie să recunosc că experiența cu Vladimirescu, în aproximativ aceeași serie, mi-a prins bine. Cunosc unele echipe, unii jucători, deși s-au mai schim­bat lucrurile. O să vedem la momentul meciurilor pe puncte cum va fi, cum vor reacționa tinerii noștri”

Recomandările redacției