sculici5Zărăndanii debutează miercuri în noul sezon odată cu meciul din turul trei al Cupei României, contra celor de la CSC Sânmartin. Calificați la „masa verde” în detrimentul FC UTA-ei SA, ineuanii au avut timp să se pună la punct mai ales din punct de vedere  al efectivului, iar Cristian Sculici confirmă: „Am legitimat 24 de jucători, media de vârstă a echipei fiind pe la 21 de ani. Am mare încredere în acești băieți și în cei unul-doi fotbaliști pe care s-ar putea să-i aducem zilele următoare”.
Dar, antrenorul Ineului ar mai putea alege și din trei fotbaliști africani, propuși de Cornel Gaie, fostul conducător al clubului din Țara Zărandului. „De luni, avem în pregătire un mijlocaș central, unul stânga și un atacant de culoare, asupra cărora ne vom edifica în această săptămână”, ne-a mai mărturisit Sculici.
În altă ordine de idei, Alin Drăgan și conducerea clubului zărăndan nu au căzut de acord să continue și sezonul viitor. Între experimentatul
atacant și oficialii alb-albaștrilor a apărut o neînțelegere pe care părțile n-au dorit s-o dezvolte prea mult, fotbalistul afirmând doar: „Rămân cu un gust amar, sunt liber de contract”.
Drăgan (32 de ani) s-a afirmat la UTA, făcând parte din echipa ce reușea promovarea în vara lui 2002. A mai jucat la MTK Budapesta, FC Național, Jura Sud (Franța) și ACU Arad. Acum trei sezoane, a fost antrenor-jucător la Crișul Chișineu Criș, luptând cu Șoimii Pîncota la baionetă pentru promovare. Atacantul a ajuns apoi la Ineu, marcând – în barajul de la Alba Iulia – golul prin care zărăndanii au revenit în Liga a III-a.

Recomandările redacției