rutiere

Poliţiştii arădeni au depistat în trafic mai multe persoane, care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Poliţiştii au depistat în trafic un tânăr de 17 ani, care a condus un moped, pe strada Pădurii din municipiu, un tânăr de 19 ani, care a condus un moped, pe DN 79 A, pe raza localităţii Sintea Mare, un bărbat de 50 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 682, între localităţile Bata şi Ţela şi un tânăr de 17 ani, care a condus un autoturism de teren neînmatriculat, pe DJ 793, pe raza localităţii Păiuşeni, în urma verificărilor constatându-se că aceştia nu deţin permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, pe DC  98, pe raza localităţii Mănăştur, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0.95 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe raza localităţii Dorobanţi, un bărbat de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism, în urma testării cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0.58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, în ambele cauze s-a dispus recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Şi pe raza localităţii Secusigiu, a fost depistat în trafic un bărbat de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare, în urma verificărilor constatându-se că acesta avea şi dreptul de a conduce suspendat, iar pe DN 7, pe raza localităţii Odvoş, un bărbat de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având numerele de înmatriculare provizorii eliberate de autorităţile germane, care nu au valabilitate pe teritoriul României.

„Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber.

Recomandările redacției