Chiar dacă a fost Crăciunul,  poliţiştii arădeni au fost la datorie și au avut de a face cu mai multe infracţiuni rutiere. Astfel polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Arad au depistat în Ajunul Crăciunului, în flagran un bărbat de 50 de ani în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Aluniș, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În prima zi de Crăciun, polițiștii Secției 1 de Poliție Vlaicu au depistat în flagrant delict, un bărbat de 50 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nouă, având o îmbibație alcoolică de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în prima zi de Crăciun, polițiștii Postului de Poliție Frumușeni au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 58 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Felnac, având o îmbibație alcoolică de 0,68 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Astfel şi polițiștii Poliției Comunale Vladimirescu au depistat, la data de 25 decembrie, în flagrant delict, un bărbat de 27 de ani, din Vladimirescu, în timp ce conducea un moped, pe strada Piața Victoriei din localitate, având o alcoolemie de 0,59 mg./l. alcool pur în aerul expirat și fără să deține permis de conducere.

În a doua zi de Crăciun un tânăr de 20 de ani, din județul Timiș, a condus un autoturism pe raza municipiului Arad, iar la intersecția dintre strada Prutului cu Calea Radnei, nu ar fi acordat prioritate de trecere, fiind implicat într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale. Polițiștii Biroului Rutier au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar plăcuțele cu numerele de înmatriculare sunt atribuite altui autoturism, acestea fiind reținute împreună cu certificatul de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii orașului Ineu au depistat, în flagrant delict, ieri,  27 decembrie, un bărbat din Măderat, în timp ce conducea un autoturism pe strada Rahovei din Ineu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 1,05 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe numele tuturor celor în cauză, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Recomandările redacției