Infracţiunile rutiere pe drumurile publice continuă să fie constatate şi în perioada aceasta a sărbătorilor. Astfel, polițiștii Biroului Rutier au depistat, în flagrant un bărbat de 54 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Elena Bodea, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a reieșit o îmbibație alcoolică de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto refuzând recoltarea de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice și refuzul de recoltare a probelor biologice.

Polițiștii Poliției Comunale Vladimirescu au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 46 de ani, din Vladimirescu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vasile Milea, din localitate, având o îmbibație alcoolică de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost dispusă recoltarea de probe biologice și întocmit un dosar de cercetare penală.

 La Pecica, azi-noapte, în jurul orei 02:00, polițiștii orașului au depistat, în flagrant delict, un bărbat 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada 328 din localitate, fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,21 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar de cercetare penală. Polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Arad au depistat, în flagrant un bărbat de 28 de ani, din Sânpetru German, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 682, pe raza localității Secusigiu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Recomandările redacției