Juniorii U19 au avut parte de o deplasare ușoară pe Bega, cu ASU Poli, reușind să câștige la scor de tenis fără a pierde nici măcar… un game.
Ca și în meciul tur, UTA și-a turat mai greu motoarele. Ce se poate consemna în dreptul „roș-albilor” în prima parte este o ocazie foarte mare în minutul 2, șut în bara transversală și o ratare din 2metri! Un merit pentru scorul alb din prima repriză îl au și adversarii care s-au închis foarte bine.
După pauză, însă, a început instrucția. În minutul 51, Onuțan centrează, Obrad preia în careu și șutează cu șpițul: 0-1. A fost momentul când jocul UTA-ei s-a deblocat, urmând un festival de goluri. Al doilea pe lista marcatorilor a fost Pașcu, în minutul 66, cu un șut plasat din careu. Următoarele reușite ale UTA-ei, nu mai puțin de patru, au avut același autor, respectiv noua achiziție, Teodorovici.
UTA: Zamfir – Harasemiuc, Pașcu, Onuțan, Frai – Gruiescu, Obrad, Teodorovici, Tudor – Petcuț, Nagy. Au mai jucat: Stan, Moraru, Covaci, Hațegan, Lazăr.
„Nu cred că s-a pus vreun moment problema învingătorului. Am jucat în terenul advers tot meciul. Am mai făcut un pas spre Elite și sper să ne calificăm. Acolo vom da de greu, practic acolo ne vom vedea adevărata valoare“, a spus la sfârșitul meciului Costel Bogoșel.
UTA conduce seria a 16-a din cadrul Etapei Preliminare U19, având un avans de două, respectiv trei puncte față de urmăritoarele CS Hunedoara și LPS Sebeș.

Recomandările redacției