braun-2015Câte un antrenament pentru ieri și astăzi figurează în agenda utiștilor. Pentru expediția de la Rovinari, noul fief al celor de la Pandurii II, antrenorul Roli Nagy se poate baza pe Cristian Dobrean. Începând cu această săptămână, mijlocașul se antrenează cu echipa, fiind refăcut după contractură. Ieșit din calcule pentru etapa trecută, apărătorul Răzvan Blănaru rămâne incert, dar un verdict final e așteptat astăzi. UTA pleacă joi spre județul Gorj, lotul urmând a fi definitivat cu o seară înainte.
Vor fi și fotbaliști de la prima echipă?
Adversara de vineri  a UTA-ei a avut etapă liberă weekendul trecut. Antrenorii Adrian Bogoi și Sorin Vintilescu programaseră un meci cu o echipă de Liga a IV-a, Internațional Bălești. Mai devreme cu o săptămână, gorjenii trecuseră cu 4-1 de Millenium Giarmata, meci în care au primit trei lovituri de pedeapsă și beneficiaseră de două eliminări ale timișenilor. Mai important, patru fotbaliști de la prima echipă au jucat în acel meci: portarul Mingote (posibil să fie între buturi și vineri, pentru că Pandurii au mizat la ultimele confruntări pe Gliwa și pe Stanca), Shalaj, Smrekar și Shamsin. Dintre ei, croatul Smrekar a semnat o dublă.
La prima vedere, șansele ca fotbaliști din lotul prim-divizionarei să fie pe teren și contra UTA-ei par reduse. Pandurii lui Edi Iordănescu au două meciuri în patru zile în Liga I: joi se deplasează la Viitorul Constanța (etapa XXII). Duminică, gorjenii sunt gazde pentru Gaz Metan Mediaș (etapa XXIII).

Recomandările redacției