Modernizarea drumului judeţean Sânpetru German-limită judeţ Timiş începe să se contureze. După cum s-a anunțat la semnarea contractului, firma care execută lucrările pe acest drum este INTECO HOLDING – în calitate de lider de asociere, firmă reprezentată de administratorul Ovidiu Palcu.

Construirea drumului presupune accesibilizarea în cele mai bune condiții a celei de a patra legături a județului Arad cu Timișul, în ultimii doi ani: Zăbalț-limită județ, Neudorf-limită județ, Cuveșdia-limită județ, Sânpetru-limită județ. Conducerea firmei INTECO HOLDING nu a garantat doar lucrări la standarde înalte, ci și eficiență și rapiditate în execuție. S-a preconizat că până la finele acestui an va fi executat un procent de 40 la sută din lucrări, promisiune de care, constructorul INTECO HOLDING se ține. „Se lucrează intens, până seara târziu și totul decurge conform graficului. Ne dorim ca administrația și arădenii să fie mulțumiți de lucrările pe care INTECO HOLDING le realizează pe acest drum“, a spus Ovidiu Palcu, administratorul firmei INTECO HOLDING.

În aceste zile, pe acest drum se finalizează fundația drumului și începe realizarea stratului de balast. „Astăzi am ajuns să vedem limita județului Timiș pe șantierul dinspre Sânpetru German! Construim un drum nou, de la zero, între județul Arad și județul Timiș, prin care dăm o nouă perspectivă de dezvoltare întregii zone! Lucrarea face parte din strategia Consiliului Județean Arad de modernizare-reabilitare a 300 km de drumuri județene”, a spus Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Acest tronson, în lungime de 7,4 kilometri, se află în prelungirea drumului judeţean Pecica-Sânpetru German. Valoarea lucrării este de circa 11 milioane de lei, iar sursa de finanțare este din bani europeni.

Recomandările redacției