crisEchipa lui Lucian Ciba și-a făcut excelent treaba în fața codașei din județul Maramureș. Trupa de pe malul Crișului Alb a dominat de la un capăt la altul disputa de sâmbătă, dovadă stând cele cinci goluri marcate, dar și o sumedienie de alte multe ocazii create la buturile adverse.
„Balul” golurilor l-a deschis Claudiu Ban, după o reluare cu latul din apropiere, pentru ca apoi să intre în scenă atacantul Bucur. Acesta a marcat trei goluri frumoase în poarta lui Mocian, pentru ca galopul de sănătate al gazdelor să fie completat de Vali Fritea, care la acest meci a jucat vârf de atac. Rezerva Mânișor a luat gol în minutele de prelungire, după o execuție imparabilă a unui fotbalist al Plimobului.
„Sunt foarte mulțumit de cum s-au exprimat băieții și – bineînțeles – de rezultat. Scorul putea fi și mai mare, dar rămâne prestația noastră bună și multele acțiuni lucrate în viteză de jucătorii mei. Păcat de golul primit, poate ne-am relaxat puțin fiind al doilea minut de prelungire. De asemenea, mă bucur că am putut să-l debutez și pe tânărul portar Mânișor”, ne-a declarat Lucian Ciba, care a contat pe următorii jucători: Rusu – Condrea, Man, Toseschi, Circov – Apetri, Ban, R. Fritea, Contor – V. Fritea, Bucur. Pe parcurs au mai intrat pe teren: Mânișor, Pirtea, Loga și Ciornei.

Recomandările redacției