botis-gol1Detașată în fruntea seriei a IV-a, UTA a petrecut în liniște Paștele, apoi l-a aniversat pe căpitanul Sorin Botiș: veteranul trupei roș-albe a împlinit marți 37 de ani! Echipierii liderului i-au urat „La mulți ani!” și lui Sorin Leucuța, născut în aceeași zi cu Botiș, dar în anul 1991. Tot marți, Roli Nagy a condus primul antrenament al unei săptămâni fără meci oficial pentru arădeni, dar cu încă 3 puncte ce urmează să intre în cont, ca efect al retragerii Minerului Mehedinți din campionat.
Programul a continuat cu câte un antrenament pe zi, iar faptul că asistă de pe margine la ce se întâmplă în etapă cade excelent: Nagy și ai săi sunt implicați din plin în sărbătoarea celor șapte decenii ale UTA-ei.
Doar că sâmbătă, Roli Nagy, Radu Anca și Sebastian Huțan, împreună cu Claudiu Drăgan și Codru Grădinariu renunță la rolurile lor! Cei trei antrenori și cei doi oficiali li se alătură lui Sorin Botiș, Norbert Varga, Szabolcs Szekely, Sorin Strătilă, Claudiu Tudor și Adrian Voicu, toți intră sub comanda lui Francisc Tisza ca parte a echipei „UTA 90”! Selecționata îi mai cuprinde pe Dan Țapoș  Radu Mărginean, Marius Ciubăncan, Lucian Ciba, Cristian Todea, Cristian Panin și va fi față în față cu garda tânără a UTA-ei, în primul meci dedicat zilei de 18 aprilie.
„Tineretul” e condus de Florian Voinea și Cristi Păcurar, iar efectivul îi cuprinde pe Roberto Bodea, Alexandru Mitrea – Dumitru Copil, Marius Chindriș, Adrian Popa, Richard Filaret, Beniamin Cotoc, Bogdan Burlă, Cristian Dobrean, Sorin Leucuța, Adrian Suslak, Ciprian Rus, Dan Silaghi, Răzvan Blănaru, Ousmane Gueye, Adrian Petre.
Totuși, UTA rămâne atentă și la ce se întâmplă în campionat. Deși Sebișul e în cădere liberă, arădenii nu consideră lupta încheiată și îi iau în calcul și pe timișenii de la Mama Mia: „Trebuie să fim atenți, concentrați. Nu ne mai permitem niciun semieșec, știm că și Becicherecul e aproape. Dar mai e până atunci, ne gândim mai întâi să câștigăm la Lugoj!”, transmite Claudiu Drăgan.

Recomandările redacției