Băieții lui Roland Nagy au repurtat, ieri, a treia victorie amicală la rand în fața ripensiștilor. Timișorenii au început bine meciul de pe arena Motorul, un atac susținut concretizându-se cu penalty în favoarea lor, după un sfert de oră de joc. Dar Mitrea a parat execuția, iar peste cinci minute arădenii au deschis scorul prin Norbi Varga.
UTA II, care a adunat cam 50 de oameni în tribuna din Aradul Nou (inclusiv reprezentanți ai contracandidatelor în lupta pentru titlul de campioană județeană), s-a desprins la 2-0 în minutul 60, după reușita lui Sorin Leucuța.
După câteva secvențe, Botiș a ratat încheierea definitivă a conturilor, nimerind bara transversală din interiorul suprafeței de pedeapsă, iar pe final Ripensia a redus diferența la 2-1 după o „fogglia secca” la care Mitrea n-a avut replică.
Roland Nagy a ales, pentru început, următorul unsprezece: Mitrea – Raț, Cotoc, Botiș, Suslak – Cl. Popa, Varga, Stănaia, Hlistei – Copil – Leucuța. După pauză, în efectivul arădean și-au mai făcut loc C. Rus, Măgulean, Ad. Popa, Nădăban, Capătă, Avrămuţiu, Burlă şi Gheorghiţă.

Recomandările redacției