Invincibili în fața timișorenilor: UTA II – Ripensia 2-1

0
159

Băieții lui Roland Nagy au repurtat, ieri, a treia victorie amicală la rand în fața ripensiștilor. Timișorenii au început bine meciul de pe arena Motorul, un atac susținut concretizându-se cu penalty în favoarea lor, după un sfert de oră de joc. Dar Mitrea a parat execuția, iar peste cinci minute arădenii au deschis scorul prin Norbi Varga.
UTA II, care a adunat cam 50 de oameni în tribuna din Aradul Nou (inclusiv reprezentanți ai contracandidatelor în lupta pentru titlul de campioană județeană), s-a desprins la 2-0 în minutul 60, după reușita lui Sorin Leucuța.
După câteva secvențe, Botiș a ratat încheierea definitivă a conturilor, nimerind bara transversală din interiorul suprafeței de pedeapsă, iar pe final Ripensia a redus diferența la 2-1 după o „fogglia secca” la care Mitrea n-a avut replică.
Roland Nagy a ales, pentru început, următorul unsprezece: Mitrea – Raț, Cotoc, Botiș, Suslak – Cl. Popa, Varga, Stănaia, Hlistei – Copil – Leucuța. După pauză, în efectivul arădean și-au mai făcut loc C. Rus, Măgulean, Ad. Popa, Nădăban, Capătă, Avrămuţiu, Burlă şi Gheorghiţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.