nelutuSenatorul Ioan Cristina, preşedintele Filialei Teritoriale PNL Arad, le recomandă liderilor PD-L locali să înceapă să-şi facă autocritica înainte de a-i ataca în permanenţă pe reprezentanţii USL. „Aceşti domni, în frunte cu Gheorghe Falcă, uită că la Arad ei sunt la putere şi conduc. Şi, de multe ori, s-a dovedit că nu conduc aşa cum trebuie, ci în interes personal. De aceea, le recomand să-şi facă prima dată autocritică şi, mai apoi, dacă nu cumva aceasta le va ocupa tot timpul, să-şi deschidă gurile veninoase la adresa USL, care – orice s-ar spune – a readus ţara pe drumul cel bun”, a declarat senatorul.
Ioan Cristina spune că, înainte de a se bucura pentru o iluzorie rupere a USL, democrat-liberalii ar trebui să-şi rezolve situaţia din propria filială, unde anunţata intenţie de a demisiona a preşedintelui Gheorghe Seculici a declanşat un război intern între cei care doresc să-i ia locul. „Din păcate pentru ei, nu va fi greu, ci imposibil să găsească o persoană care să se ridice la condiţia morală şi eleganţa domnului Seculici”, a spus senatorul Ioan Cristina.
Liderul PNL Arad şi-a exprimat teama că PD-L Arad va ajunge să fie condus de frustraţi şi isterici, cu care nu se va putea purta nici un dialog. „Din nefericire, de suferit vor avea tot cetăţenii Aradului, pentru că deciziile arbitrare şi aiuritoare ale democrat-liberalilor vor fi transpuse şi în administraţia publică locală, pe care aceştia o stăpânesc după bu­nul plac”, a atras atenţia senatorul.

Recomandările redacției