crivac3FC Argeș dorește să încheie seria neagră în meciurile din deplasare chiar la Arad. Formația din Trivale nu a mai câștigat niciun meci pe terenurile străine din sezonul trecut, când s-a impus la Deva, iar antrenorul „alb-violeților” recunoaște că elevii săi au probleme de concentrare și atitudine departe de casă. „Orice punct câştigat mai ales în deplasare este binevenit pentru moralul jucătorilor, ținând cont de rezultatele echipei departe de stadionul nostru. Trebuie să găsim un echilibrul dintre prestațiile noastre de acasă și cele de afară. Poate ar fi bine să luăm exemplul celor de la Sportul Studențesc. Decât să pierdem toate meciurile la un gol diferență, mai bine evoluăm dezinvolt, fără inhibiții și ne surprindem adversarul. Există riscul să pierzi cu 4-0, dar mai și se întâmplă să câștigăm”, a explicat Iulian Crivac.
Pe de altă parte, fostul mijlocaș este sigur că elevii săi vor avea în față un adversar motivat. „Nu cred că UTA s-a resemnat după înfrângerea de la Vâlcea și zic asta pentru că Bihorul, care era în spatele arădenilor, a venit la Pitești să câștige pentru a promova, sau a ocupa unul dintre primele patru locuri. Arădenii sunt și mai în față în clasament, sunt sigur că nu ne așteaptă cu brațele deschise. Trebuie să fim conştienți că întâlnim o echipă motivată, așa că la ora meciului trebuie să fim pe picioarele noastre, să fim puternici. Suntem în Săptămâna Mare, mergem cu inima deschisă la Arad și vrem să ne întoarcem cu sufletul împăcat că am făcut totul pentru un rezultat bun”, a mai spus Crivac, care are și alte motive pentru a paria pe echipa sa.
„În meciurile cu echipele din prima parte a clasamentului, gen Poli, ne-am mobilizat și am avut prestații bune. Sper ca și la Arad să avem atitudine, să muncim și să nu ne întoarcem învinși acasă. Jocul nu a fost rău cu Bihorul, ne puteam desprinde în prima parte, doar că am căzut pe final și am pierdut un punct. Pe de altă parte, de abia acum începe campionatul pentru noi, căci întâlnim cu echipele din prima parte a clasamentului. Fiecare dintre noi dorește să demonstreze că suntem la fel de buni ca echipele din față. De asemenea, să nu uităm că după partida de sâmbăta trecută, am intrat într-o zonă periculoasă a clasamentului și vrem să ieșim cât mai repede de acolo”, mai susține tehnicianul argeșenilor.
Iulian Crivac are patru absențe pentru deplasarea din Calea Aurel Vlaicu. Portarul Vreme și fundașul Voicu sunt suspendați, iar atacanții Enuță și Marius Ion sunt accidentați. În acesta condiții, primul „unsprezece” al piteștenilor ar putea arăta astfel: Șt. Popa – Răuță, Vişa, Negoiță, Petrovic – Al. Popa, Cârstoiu, Ivănică, Doman – Dulcea, R. Cârstea.

Recomandările redacției