vladuLa puţin timp după instalarea sa pe banca tehnică a Pâncotei, Ionuţ Popa a optat pentru unul dintre foștii săi elevi. Iulian Vladu a lucrat cu „Mister” CS Mioveni, remarcându-se prin viteză și bune calități tehnice.
Fotbalistul de picior stâng titular atât la Timişoara, cât şi pe teren propriu împotriva celor de la CS Mioveni, rezultatul fiind de fiecare același pentru „șoimi”: 0-1. „M-am acomodat repede cu echipa, băieţii m-au primit foarte bine, dar bineînţeles a contat şi faptul că îl cunoşteam pe domnul Popa şi nu am avut probleme din acest punct de vedere. Legat de meciul de sâmbătă, am avut mare ghinion. Din păcate, am ratat câteva ocazii foarte mari. Nu am ştiut cum să profităm de avantajele avute, omul în plus dar şi vântul ce a bătut spre poarta adversă în repriza secundă. Am preferat să jucăm pe centru, acolo unde ei
s-au aglomerat foarte bine, în loc să desfacem pe margini şi să venim cu centrări sau şuturi. Dar asta este, meciul a trecut, trebuie să ne pregătim cât mai bine în continuare”, a precizat experimentatul mijlocaș.
Vladu a vorbit şi despre principala adversară în evitarea locului 10, ce duce la barajul de menţinere în liga secundă: „Cu siguranţă, ne batem cu Bihorul, pentru că cei de la Caransebeş par să fi scăpat din această luptă. Începem cu două deplasări dificile, dar trebuie să obţinem cât mai mult din ele”.

Recomandările redacției