jandarmi
Pe timpul zilelor libere prilejuite de mini-vacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au asigurat măsurile de ordine publică pentru menținerea și asigurarea unui climat de ordine și siguranță în zona de competență.
Pe timpul acțiunilor și misiunilor desfășurate, în perioada 1 – 3 mai a.c., au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind în cuantum de 11700 de lei. Sancțiunile au fost aplicate pentru săvârșirea de fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, pentru fapte ce constituie contravenții în domeniul piscicol și pentru o faptă ce constituie contravenție, săvârșită pe timpul unei competiții sportive.
“Echipajele de jandarmi au intervenit, de asemenea, la opt apeluri primite din partea cetățenilor, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 sau direct la dispeceratul inspectoratului. Apelurile au fost făcute, în mare parte, pentru aplanarea unor conflicte”, informa mr. Emilia Fînaţă, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

Recomandările redacției