OLYMPUS DIGITAL CAMERACampania naţională „Jandarmeria pe înţelesul tuturor” continuă, în aceste zile, şi în Arad, la ea implicându-se toate structurile acestei arme.
Maior Emilia Fînaţă, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, ne-a declarat că aceas­tă campanie „se adresează tuturor cetăţenilor, indiferent de vârstă sau de naţionalitate, de mediul social sau zona geografică în care se află, dar şi organizaţiilor neguvernamentale şi instituţiilor publice. Printre activităţile desfăşurate până în prezent, şi care vor continua, se numără activităţile de informare, în rândul elevilor din instituţiile de învăţământ preuniversitar, cu privire la rolul şi locul pe care instituţia Jandarmeriei îl ocupă în societate, dar şi activităţile de prevenire a faptelor antisociale”.
Printre obiectivele campaniei se numără şi iniţierea unui dialog cu reprezentanţi ai ONG-urilor, ai asociaţiilor patronale, ai mediului sindical şi ai instituţiilor locale cu care jandarmii colaborează şi cooperează.
(D.D.)

Recomandările redacției