Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Lipova a ajutat o persoană să îşi recupereze bunurile pierdute. O femeie îşi pierduse portofelul în timp ce îşi făcea cumpărăturile într-o piaţă din Lipova.
Jandarmii, aflaţi într-o acţiune în zona pieţei agroalimentare din localitate, au fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că, pe o masă din piaţă, a fost uitat un portofel. În prezenţa câtorva martori, jandarmii au procedat la verificarea conţinutului portofelului, în vederea identificării persoanei căreia îi aparţine. Alături de o carte de identitate, cărţi de vizită şi carduri bancare, în portofel au fost găsiţi şi 680 de lei.
„Pe baza datelor existente în acte, persoana care a pierdut porto­felul a fost găsită, fiind vorba de o femeie în vârstă de 45 de ani din municipiul Timişoara. Ea a reintrat, în scurt timp, în posesia actelor şi a banilor pierduţi”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Jandarmerie Judeţean Arad, maior Emilia Fânaţă.
(C.G.)

Recomandările redacției