furturiS-a servit cu mâncare şi băutură de pe rafturile unui magazin dar le-a şi consumat în interior pentru a nu fi prins de oamenii de la firma de pază. Vorbim despre un bărbat în vârstă de 44 de ani care a procedat în acest fel dar spre ghi­nionul lui a fost surprins de către camerele de supraveghere ale centrului comercial şi dat de gol. Re­prezentanţii magazinului au sunat apoi şi au cerut ajutorul jandarmilor. Alte două cazuri de furturi de alimente au intrat în atenţia oamenilor legii.
„În acest sfârşit de săptămână, la dispeceratul Inspec­toratului de Jandarmi Judeţean Arad au fost semnalate trei cazuri de furt ce au avut loc într-un complex comercial din municipiul Arad. Într-unul din aceste cazuri, o persoană în vârstă de 44 de ani, din municipiul Arad, a consumat mai multe produse alimentare şi băuturi energizante şi au trecut de casele de marcat, fără a plăti. În alte două cazuri, trei persoane, cu vârste între 18 şi 22 de ani, au sustras de pe rafturi tablete cu ciocolată, le-au ascuns în îmbrăcăminte şi au trecut de casele de marcat fără a plăti. În toate situaţiile, persoanele au fost observate prin intermediul came­- relor de supraveghere. Oprite la ieşire, acestea au recunoscut cele întâmplate”, a precizat maior Emilia Fînaţă, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Arad.
Din fericire, jandarmii spun că prejudiciul, în valoare totală de 141 lei, a fost recuperat integral. La finalul intervenţiilor, jandarmii au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale celor patru persoane susceptibile de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Recomandările redacției