jandarmi
Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au acționat, în perioada 4 – 10 mai a.c., pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, în zona de competență, echipajele intervenind în cazul a 15 solicitări primite prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 sau direct la dispeceratul inspectoratului.
„Pe timpul misiunilor și acțiunilor desfășurate, au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale, valoarea amenzilor aplicate fiind în cuantum de 17080 de lei. Faptele constatate au fost cele de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, fapte de comerț ilicit și fapte ce constituie contravenții în domeniul piscicol”, informa mr. Emilia Fînaţă, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.
În aceeași perioadă, au fost întocmite acte de sesizare în cazul a trei persoane susceptibile de săvârșirea a patru infracțiuni, respectiv „amenințare”, „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase” și două cazuri de “furt”.

Recomandările redacției