jandarmiÎn acest sfârşit de săptămână şi începutul săptămânii viitoare, jandarmii arădeni vor asigura măsurile de ordine la manifestările publice ce vor avea loc în municipiu şi în judeţ. Astfel, în zilele de 1 şi 2 iunie, jandarmii vor veghea ca evenimentele ce vor avea loc în cadrul Campionatului Internaţional de gătit în aer liber din municipiul Arad, să se desfăşoare într-un climat de ordine şi siguranţă publică.
De asemenea manifestările dedicate Zilei copilului vor fi asigurate din punct de vedere al ordinii publice, respectiv cele din zona Tea­trului Clasic Arad şi la „Festivalul copiilor de pretutindeni” din Staţiunea Moneasa. Jandarmii vor fi prezenţi şi la manifestările „Skirt Bike” Arad şi „Concursul de prim ajutor” organizat de Crucea Roşie Arad. Duminică, 2 iunie, va fi asigurată ordinea publică, începând cu ora 9.30, la procesiunea „Te Deum” organizată de Biserica Romano Catolică.
„Pentru prevenirea producerii de fapte antisociale, jandarmii recomandă participanţilor la manifestările publice ca, în situaţia în care iau cunoştinţă de săvârşirea de astfel de fapte, să solicite sprijinul jandarmilor, apelând numărul unic de urgenţă 112 sau nu­- mărul de telefon 0257.514900 al dispeceratului Jandarmeriei Arad”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Jandar­me­rie Judeţean Arad, maior Emilia Fînaţă. În această perioadă, jandarmii arădeni vor fi angrenaţi şi în misiunile permanente, respectiv cele de pază şi protecţie instituţională şi misiunile pentru menţinerea ordinii publice în sistem integrat.
(C.G.)

Recomandările redacției