Primăria municipiului Arad face ultimele pregătiri pentru deschiderea noului sezon estival la Ştrandul Neptun care va începe, oficial, la 1 mai.
Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a anunţat, miercuri, că pentru acest sezon, la ştrand vor fi disponibile mai multe atracţii şi jocuri acvatice pentru copii.
Printre acestea se numără o ciupercă care va fi montată într-unul dintre bazine, un obstacol de apă, două tunuri pentru stropit cu care copiii vor putea să se joace.
De asemenea, tot printre noile dotări ale ştrandului se mai află o barcă, un balansoar, mai multe mini-hidrobiciclete şi un palmier, care, de asemenea poate fi umplut cu apă.
Până la deschiderea sezonului estival, în partea ştrandului care cuprinde bazinele pentru copii, zona comercială şi cea a căsuțelor se lucrează la pregătirea bazinelor, sunt înlocuite pavajele, se schimbă instalațiile defecte și se lucrează la spațiile verzi.
De asemenea, bazinele sunt pavate cu gresită de culoare azurie, care oferă durabilitate, întreţinere mai uşoară, eleganță şi igienă îmbunătăţită.
Totodată, toate balustradele scărilor aflate la coborârea în bazine vor fi înlocuite.
Prețul biletului de intrare la ştrand, în zona I, cea a ştrandului pentru adulţi şi tineret, rămâne neschimbat faţă de anul trecut.
Astfel, prețul unui unui bilet în această zonă, va fi 10 lei, preţ întreg şi 6 lei, preţ redus.
Totodată, prețul biletului de acces în zona II, care cuprinde zona ştrandului pentru copii şi vârstnici, zona comercială şi zona de căsuţe, va fi de 2,5 lei.
Un bilet de intrare la evenimente speciale va costa 2 lei.
Prețul întreg al unui abonament la ștrand, în zonele I și II, va fi de 550 lei, iar un abonament la preț redus va costa 200 lei.
În ultimii cinci ani, investițiile în ștrandul arădean au fost de peste patru milioane de euro, iar numarul de vizitatori contorizați de sistemele eletronice este de câteva sute de mii pe sezon.

Recomandările redacției