S-a scris că viața lui a luat o turnură neașteptată după despărțirea de Vanessa Paris, pe care a părăsit-o pentru Amber Heard, de care s-a separat cu scandal la scurt timp după căsătorie. În urmă cu câteva luni, actorul a stârnit îngrijorare printre fanii săi din cauza înfățișării neobișnuite. Extrem de suplu și slab la față, fanii actorului se întrebau dacă nu cumva acesta este grav bolnav.

Prezent la premieră filmului „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, în care l-a interpretat pe Gellert Grindelwald, Depp pare să-și fi revenit după perioadă tumultoasă din viața sa.

Îmbrăcat complet în negru, într-o ținută compusă din blugi, cămașă și sacou, accesorizata cu lanțuri, cercei și inele, Johnny a pășit încrezător pe covorul roșu.

Cel de al doilea film al seriei „Fantastic Beasts” va avea premiera pe 16 noiembrie. Acțiunea filmului începe în 1927, la doar câteva luni după ce Newt a ajutat la descoperierea și capturarea vrăjitorului Gellert Grindelwald. Dar acesta din urmă și-a respectat promisiunea, a evadat și a adunat mai mulți adepți la cauza sa, ridicând vrăjitorii mai presus de toate ființele non-magice.

Singurul care poate să îl oprească pe personajul lui Johnny Depp este vrăjitorul care l-a numit cândva cel mai drag prieten al sau, Albuș Dumbledore.

Recomandările redacției