Conducerea clubului de fotbal Petrolul Ploieşti a anunţat, luni, într-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial, că va reține 50% din salarii şi primele de joc până la urcarea în primele patru locuri ale clasamentului Ligii a II-a. Sancțiunea se va aplicat tuturor jucătorilor din lot, iar oficialii ploieşteni menţionează că măsurile de penalizare intră în vigoare cu salariul aferent lunii octombrie.
„Ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate de echipă, față de obiectivele setate și asumate la începutul Campiona­- tului, Clubul Petrolul Ploiești anunță reținerea a 50% din salariul tuturor jucătorilor și a primelor de joc în integralitatea lor, până la clasarea și menținerea echipei Petrolul Ploiești pe locul 4 al clasamentului Ligii secunde. Clubul Petrolul Ploiești anunță măsuri extraordinare ca urmare a evoluției slabe a Lupilor Galbeni prin reducerea salariului lunar cu 50% și a primelor de joc în integralitatea lor, până la clasarea pe locul 4. Drepturile salariale vor fi plătite retroactiv în momentul în care echipa se va clasa și se va
menține cel puțin pe locul 4 în clasament. Măsurile de penalizare intră în vigoare cu salariul aferent lunii octombrie. Calificarea în prima liga a campionatului de fotbal rămâne un obiectiv care nu este negociabil, iar asumarea colectiva a acestei ținte trebuie să ne ghideze zilnic în comportamentul nostru“, se arată în comunicatul citat.
În prezent, formaţia antrenată de Viorel Moldovan ocupă poziţia a VII-a a clasamentului, cu 13 puncte după opt partide disputate. Echipa de fotbal Petrolul Ploieşti a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 de FC U Craiova 1948, într-o partidă contând pentru etapa a 9-a a Ligii a II-a.
 

Recomandările redacției