ABRUDANPrimarul oraşului Ineu, Călin Abrudan, a afirmat că Judecătoria Ineu a fost salvată de la desfiinaţre după ce Primăria Ineu a pus la dispoziţie un sediu nou. „Vă aduceţi aminte cu siguranţă, când acum câţiva ani era o mare frenezie vizavi de această posibilitate. La acea vreme a fost un şoc pentru noi. Ar fi fost un lucru nefericit care ar fi dus la mai multe consecinţe negative pentru oraş”, a spus Călin Abrudan.
După ce la finele acestei luni va fi votat proiectul de buget pentru acest an, vor fi banii necesari pentru efec­tuarea unor lucrări la standardele care se impun pentru ca judecătoria să funcţioneze. Conform declaraţiilor lui Călin Abrudan, în clădirea în care a funcţionat Casa Armatei urmează a fi mutată Judecătoria Ineu.
„Vom cuprinde în bugetul din acest an suma de bani necesară pentru efectuarea unor lucrări care să ne ducă la standardele impuse de anumite norme europene în domeniu. Vor trebui făcute lucrări puţine la exteriorul clădirii, va trebui schimbat acoperişul şi în interior vor fi lucrări mai ample. Mă refer aici la introducerea sistemului de încălzire centrală, dar şi la alte amenajări”, a mai completat Călin Abrudan, primarul oraşului Ineu.
În ceea ce priveşte costurile necesare lucrărilor la noul sediu al Judecă­toriei, Abrudan spune că aşteaptă terminarea evaluătii costurilor, care ar putea ajunge la o sută de mii de euro.

Recomandările redacției